طرز تهیه سس ایتالیایی پستو

طرز تهیه سس ایتالیایی پستو
موارد لازم:

موارد لازم برای 1 نفر:

ریحان 100 گرم پاک شده
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
پنیر پارمزان پودر 5 قاشق غذا خورى
آويشن به مقدار لازم
پونه به مقدار لازم
نمک وفلفل به مقدار لازم
سیر دو حبه
بادام کاج یا مغزبادام معمولی 3 قاشق غذاخورى
لیمو ترش یکعدد

دستور پخت

مواد بالا رو با هم توی مخلوط کن میکس کنین . میزان رنگ سبز این سس به مقدار ریحان بستگی داره . و نیز هرچقدر مقدار روغن زیتون بیشتر باشه مایه سس شل تر میشه .از این سس برای انواع اسپاگتى ها ,سس زير پيتزا و لازانيا استفاده کرد . اون رو باید در انتها روی غذاها ریخت وپس از بخار دادن به صورت گرم استفاده کرد .به صورت سرد هم میشه با خوراکهای گوشتی مصرف کرد و روی سالادها و اردوور ها استفاده كرد.سس ایتالیایی پستو موقع استفاده به صورت گرم استفاده مى شود، نباید رنگ سبز آن تغيير كند

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + هفده =