طرز تهیه سس بشامل

سس “بشامل” سسی ایتالیایی است که در تمام رستوران‎های ایتالیا برای سرو و تهیه پاستا و لازانیا استفاده می‎‎
شود. با 1 قاشق سوپخوری کره، آرد و یک فنجان شیر در زمان 15 دقیقه آماده می‎‎شود. برای اینکه سس بشامل نرم و روان باشد به موارد زیر توجه کنید:
توجه داشته‌باشید که برای درست کردن سس بشامل اصیل همیشه مقدار آرد و کره را برابر در نظر بگیرید، به اینصورت دیگر درست کردن این سس برایتان سخت نخواهد بود و اندازه‌ها را فراموش نمی‌کنید.
در ابتدا شیر را گرم کنید. این کار به ترکیب شدن شیر در مخلوط آرد کمک می‎کند و باعث می‌شود آرد گلوله نشود.
برای طعم بیشتر، گیاهان معطر و ادویه را به شیر افزوده و شیر را از صافی عبور دهید. لازم به ذکر است که کمی جوزهندی رنده‌شده طعم متفاوت و واقعا عالی به سس می‌دهد.
کره و آرد را روی حرارت متوسط به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس به تدریج شیر را به آرد اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید.
در این مرحله باید شعله کم باشد تا ترکیب به آرامی حالت سس مانند به خود بگیرد و به نفطه جوش برسد. پس از 1 دقیقه جوشیدن سس آماده است.
می‌توانید پس از اینکه شعله را خاموش کردید پنیر چدار یا هر نوع پنیر دیگری که طعم آن را می‌پسندید به سس اضافه کرده و در غذاها استفاده کنید

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =